Energiebespaarfonds

Van A tot Z ontzorgd
Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Voor Vereniging van Eigenaren is er de speciale VvE Energiebespaarlening. Meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud– of vermeerdering van uw woning en u draagt een steentje bij aan het milieu.
Slider

 

Direct lagere kosten

Niyata werkt nauw samen met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) dat als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds is aangewezen. Hierdoor wordt een gunstige Energiebespaarlening mogelijk. Na het installeren van de zonnepanelen, dalen uw elektriciteitskosten per direct.

In de meeste gevallen zijn de maandelijkse kosten van de SVn Energiebespaarlening lager dan uw maandelijkse kosten die u aan uw netbeheerder betaalt. Met het geld dat u bespaart kunt u uw lening aflossen. Heeft u een tophypotheek? Ook dan behoort een financiering via SVn tot de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven en instellingen is het bijna altijd rendabel om een PV-installatie te plaatsen. Niyata heeft vele grootschalige zonnepanelenprojecten gerealiseerd waarbij gebruik is gemaakt van de SDE+ subsidie. Met deze subsidie wordt een investering in zonnepanelen voor bedrijven en instellingen nog aantrekkelijker én wordt de terugverdientijd aanzienlijk verkleind.

 

Van A tot Z ontzorgd

Tussen onze eerste kennismaking en de uiteindelijke installatie zit een behoorlijk proces. Elke stap in dit proces nemen wij u uit handen. Het plan van aanpak, de dakscan, de rendementsberekening, het overzicht van de kosten, het aanvragen van de subsidie, de BTW teruggave, de financiering bij SVn Energiebespaarlening en het bij oplevering aanmelden van uw installatie regelen wij voor u. En alles leggen wij in heldere bewoordingen voor u uit.

  •  Levering van topkwaliteit zonnepanelen en omvormers.
  •  Intermediair bij het aanvragen van uw SVn Energiebespaarlening.
  •  25 jaar fabrieksgarantie!
  •  Vakkundige montage door zeer ervaren en gecertificeerde monteurs.
  •  Intermediair bij het aanvragen van uw BTW teruggave.
  •  Niyata registreert en bewaakt 24/7 het rendement.