Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. We beseffen ons dat je bij de aanschaf van zonnepanelen niet over één nacht ijs gaat. Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Daarom organiseren wij iedere laatste vrijdag van de maand een zonnepanelen informatieavond.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavonden geven wij een uitgebreide presentatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt. Heb je na deze presentatie toch nog vragen? Na afloop is er voldoende ruimte voor iedereen om zijn of haar eigen vragen te stellen. Op deze manier hopen we dat je een weloverwogen beslissing kunt maken over de aanschaf van zonnepanelen.

Iedere laatste Vrijdag van de maand

De avond heeft een puur informatief karakter en is dus geheel zonder verplichtingen. Wil je op de hoogte blijven van actuele data en bijzonderheden omtrent de informatieavonden? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

 

Naam

E-mail

Adres

Welke informatiebijeenkomst wil je bezoeken?
Vrijdag 29 maart 2019
Vrijdag 26 april 2019
Vrijdag 31 januari 2019
Vrijdag 31 mei 2019
Vrijdag 28 juni 2019

Datum

Aantal personen

Voorwaarden
Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in ons privacy statement