Westermoskee Amsterdam

Westermoskee Amsterdam

Locatie: Baarsjesweg Amsterdam
Bruto vloeroppervlakte: 1400M²
Jaar: 2013 – heden
Status: Realisatie

SUAT ALTIN INSAAT 360 kW Kayseri (Turkey)

360KW

Suat Altin Insaat 360 KW

Locatie: Kayseri (Turkije)
Aantal zonnepanelen: 1440 panelen verdeeld over 14 appartementen complexen
(800 appartementen)
Geïnstalleerd vermogen: 360 kW
Status: Realisatie

Multicultureel Centrum Soest

Multicultureelcentrumsoest

Project informatie

Project: Multicultureel Centrum Soest
Locatie: Soest
Bruto vloeroppervlakte: 1300 m2
Jaar: 2013/2014

Het doel van dit project is het voorzien in de religieuze en sociaal culturele behoeften van de bewoners in Soest. Het multicultureel centrum bestaat uit twee gedeelten met een minaret van 25 meter hoog en heeft een bijzonder architectuur dat een aangenaam stuk vakwerk is.

De totale gebruiksruimte van het multicultureel centrum is ongeveer 1300 m2 en is verdeeld over twee complexen. Het multicultureel centrum zal niet alleen dienen als religieuze ruimte maar zal voor zowel jongeren, ouderen en voor vrouwen een ontmoetingsplek zijn om sociaal, culturele activiteiten te ontplooien.

Begane grond
Op de begane grond van het tweede complex bevindt zich een grote conferentiezaal die onder andere gebruikt kan worden voor vergaderingen, conferenties, religieuze feesten en ontmoetingen voor educatieve doeleinden. Verder is er op de begane grond een keuken en toiletten. Buiten beschikt het complex over 96 parkeerplaatsen.

Eerste etage
Op de eerste etage van de eerste complex bevindt zicht een lokaal voor mannen en een lokaal voor vrouwen. Daarnaast is er een service ruimte beschikbaar. Verder is er op deze etage een mannen, vrouwen en een invalide toilet met wasruimte.

Tweede etage
De tweede etage is de gebedsruimte. Men kan naast het trappenhuis ook de lift gebruiken  De lift is voornamelijk bedoeld voor de ouderen en invaliden. Daarnaast bevinden zich op deze etage twee leslokalen, een ontmoetingsplek voor jongeren, een imamkamer, de bestuurskamer, het dagverblijf van de imam en een wasruimte voor de mannen