NIYATA Buildings kent het ontwikkelingsproces van A tot Z. Er is ervaring in een breed scala aan projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen, sport accommodaties en zorg. Van sociaal tot vrije sector, binnenstedelijk en op uitbreidingslocaties. Als gedelegeerd ontwikkelaar lopen wij het volledige ontwikkelingsproces door, maar ook deelprocessen of gefaseerde uitvoering behoren tot de mogelijkheden. Door het bedenken van een doordacht concept wordt de basis gelegd van een succesvol plan. Een concept kan vernieuwend zijn, maar is altijd helder en realistisch. 

Voor zowel nieuwe locaties als bestaande ontwikkelingen geeft NIYATA Buildings advies om de kans op succes te vergroten.
Dit kan door bijvoorbeeld een Quik-scan van een locatie of project, maar ook een compleet plan van aanpak inclusief schetsplan, marktanalyse en exploitatie.
Voor een compleet project advies werken wij samen met andere partijen: dit kunnen partijen zijn die door de opdrachtgever of door ons worden voorgesteld.

 

nl-consultancy-home-visual