Skip to content

Adviesgesprek

1-adviesgesprek-module-1

Adviesgesprek

Hebt u de dakcheck ingevuld en heeft u uw gegevens achtergelaten? Dan zullen een van onze adviseurs u terugbellen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ieder dak is anders, daarom gaan onze adviseurs samen met u in gesprek om het beste zonnedak voor u te ontwerpen. Tijdens deze adviesgesprek houden onze adviseurs rekening met al uw wensen en is natuurlijk is dit het moment om al uw vragen aan ons te stellen.

1-adviesgesprek-module-1
Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

2-adviesgesprek-module

Werkwijze adviesgesprek

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Wij vinden het ook belangrijk om onze klanten totaal te ontzorgen in andere duurzame oplossingen. Om deze reden zijn onze adviseurs zo getraind dat ze de klanten een compleet persoonlijk aanbod bieden, afgestemd op hun eigen wensen. Hiernaast vinden wij service en garanties ook erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar ook vooral erg tevreden klanten! Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons. In het persoonlijk aanbod staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

3-adviesgesprek-module

Waarom zou ik investeren in zonnepanelen?

U heeft vast wel eens daken vol met zonnepanelen zien liggen. Niemand kan er meer omheen, duurzaam Nederland klopt bij iedereen aan de deur. De torenhoge energierekeningen helpen hier niet bij. Maar het is wel goed om te weten dat niet elk zonnepaneel hetzelfde is. Wij hebben verschillende soorten zonnepanelen en bieden u door middel van een adviesgesprek de juiste zonnepanelen afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Onze zonnepanelen die zijn vaak afkomstig uit Europese landen, voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. Onze panelen leveren een hoge opbrengst in verschillende weersomstandigheden en gedurende het jaar. De terugverdientijd is interessant en maakt investeren in zonne-energie rendabel.

3-adviesgesprek-module
4-adviesgesprek-module

Akkoord, wat dan?

Zodra u akkoord gaat met het persoonlijke aanbod, controleert een van onze planners uw installatie en de overige afspraken. Vervolgens zal een van onze planners contact met u opnemen voor een schouw datum. Tijdens de schouw zal de schouwer langs komen en controleren of het voorgestelde dak plan ook echt daadwerkelijk past en zal hierbij ook al uw overige vragen beantwoorden over de installatie. Daarna zal de planner nogmaals contact met u opnemen voor een installatiedatum, De installatie duurt meestal maar een dagdeel.

Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

5-adviesgesprek-module

Wanneer begint het besparen?

Om te beginnen melden wij met plezier aan dat u recht heeft op een btw-teruggave nadat u het hele brutobedrag heeft betaald. Na de betaling ontvangt u een link van een portaal waarin u alleen uw facturen in hoeft te uploaden. Na het uploaden van uw facturen zult u uw btw terugkrijgen. Verder zal het besparen met uw nieuwe zonnesysteem vanaf de installatie dag beginnen, dus geniet ervan! Als laatst is het ook mooi om te weten dat een huis met zonnepanelen stijgt in waarde, dus het is een super effectieve investering!

5-adviesgesprek-module
6-adviesgesprek-module

Kan ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

Dat kan! Tijdens een adviesgesprek vragen we om een foto van uw meterkast. Hiermee kunnen we zien wat voor soort bekabeling er nodig is voor uw zonnepanelen. Hiermee kunt u zich alvast voorbereiden om te zien wat voor soort fase groepenkast u heeft, 1 fase groepenkast of 3 fase groepenkast. U kunt het verschil als volgt zien: u kunt het aantal fasen herkennen aan een tweetal punten. Wanneer er twee draden onder uit de groepenkast komen, dan heeft u een 1 fase groepenkast. Komen er echter vier draden onder uit de groepenkast? Dan heeft u geen 1 fase, maar een 3 fase groepenkast. Naast aan het aantal draden kun je het aantal fasen ook herkennen aan de aangegeven aansluiting bij je op de kWh meter in de meterkast. De volgende waarden staan voor een 1 fase aansluiting: 220/230V. Staat er echter 3x220/230V of 380/400V? Deze waarden geven aan dat je een 3 fase aansluiting hebt. Weet niet u niet wat voor soort fase groepenkast u heeft? Dat maakt niet uit onze adviseurs kunnen dit meteen zien door middel van een simpele foto van uw meterkast.

klantenvertellen-module-niyata-2
klantenvertellen-module-niyata-pointing-down-2

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!