Skip to content

Doe nu de gratis dakcheck!

Wat is de gebruiksfunctie van het pand?
Bent u de eigenaar?
Bent u van plan uw woning te renoveren?
Heeft u obstakels op uw dak?
Wilt u meer dan alleen zonnepanelen zoals infraroodverwarming of een laadpaal voor uw auto?

Uw jaarlijks verbruik

Uw energieverbruik hebben we nodig om uw besparing en terugverdientijd te kunnen berekenen. Heeft u geen gasaansluiting of maakt u gebruik van enkel stroom? Vul dan een '0' in.

Bent u op de hoogte van de voorwaarden voor subsidiemogelijkheden?

Uw contactgegevens

Laat uw gegevens achter en ontvang een offerte op maat! Wij checken of uw dak geschikt en berekenen uw besparing en de terugverdientijd.

Raymon Koole Adviseur

Raymon Koole

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

De dakcheck

Het begint allereerst na het invullen van de dakcheck, hier laat u verschillende gegevens achter die van belang zijn voor onze duurzaamheidsadviseurs. Vervolgens zal een van onze adviseurs contact met u opnemen. In dit persoonlijke gesprek kunt u uw wensen en behoeften doorgeven. Doormiddel van onze software kan de adviseur van afstand zien of uw huis geschikt is voor zonnepanelen.

Op basis van het verbruik, de afmetingen van het dak zal er een offerte voor u gemaakt worden. In deze offerte zit een legplan van de zonnepanelen en de opbrengsten. Hierdoor krijgt u inzicht in de kosten, de opbrengsten en het mogelijke uiterlijk van uw dak met panelen erop.

De schouw

Wanneer u tevreden bent met de offerte en u akkoord en ondertekend hebt kan er een afspraak worden gemaakt voor een schouw. Onze duurzaamheidsadviseurs hebben de kennis om bij u te komen schouwen en zullen de offerte samen met u doornemen. Tijdens deze schouw zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Kan het elektratraject binnendoor? (via de kruipruimte indien deze betreed baar is, via de koof of juist buitenom).
 • Waar moet de omvormer geplaatst worden?
 • Kloppen de netnormen van de meterkast volgens NEN-normen? (Afmetingen, de locatie van de meterkast, het plaatmateriaal, de leidingen).
 • Is er meer en minder werk, zoals vastgehaakte dakpannen, geen hoofdschakelaar e.d.

Na de schouw kan er gekeken worden naar een installatiedatum indien alles klopt en naar wens is.

De installatie

Wanneer u na de schouw akkoord bent gegaan met de offerte en u deze heeft betaald, zal de installatie plaatsvinden op de afgesproken datum. Hoe ziet deze installatie dag eruit?

 • 1 Het installatieteam komt op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip aan bij uw huis.
 • 2 De installateurs zullen vertellen aan de hand van de offerte hoe zij te werk zullen gaan en hoe het systeem eruit komt te zien.
 • 3 De zonnepanelen zullen geplaatst worden op het dak en tegelijkertijd wordt de elektra aangelegd voor de panelen.
 • 4 Wanneer alles geplaatst is zal de monitoring worden geïnstalleerd en wordt het aangesloten op het internet.
 • 5 Een van de monteurs zal u uitleg geven over het systeem en de werking van de app. Op deze app kunt u informatie vinden over uw zonnestroominstallatie.
 • 6 Na deze uitleg zal er samen met de monteur een opleveringsdocument ondertekent worden mocht alles naar wens zijn. Wanneer u niet tevreden bent kunnen de monteurs altijd nog iets naar wens aanpassen.
 • 7 U bent eigenaar van een zonnestroom installatie en u kunt genieten van uw werkende zonnepanelen.

Na de installatie

Doormiddel van de app kunt u zorgvuldig bijhouden wat uw zonnepanelen opleveren en tot dusver hebben opgeleverd. Deze informatie komt terecht bij u in de app via de omvormer die de installateurs hebben bevestigd onder uw zonnepanelen.

Ook na het installeren kunnen wij van Niyata nog iets voor u betekenen. Dit kan verschillen van service en of onderhoudscontracten tot monitoring. Klik hier voor de service en onderhoudscontracten.

Monitoring

De monitoring kunt u ook door Niyata laten doen, dit is een 24/7 monitoring waarbij uw zonnestroominstallatie wordt bewaakt. Hierbij hebben wij online inzicht in de prestaties van uw installatie. Hierbij wordt de productiviteit bekeken en vergeleken met andere installaties die door ons zijn geïnstalleerd.

Wanneer u de monitoring door Niyata laat doen bent u ervan verzekerd dat iemand met de benodigde kennis van zaken uw systeem in de gaten houdt op afstand.

Doormiddel van de monitoring kunnen wij u behoeden voor onnodig opbrengstverlies en bijbehorende kosten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.