Spring naar content

Laadpalen

Beschikbaar voor alle elecktrische auto's

Laadpalen

Beschikbaar voor alle elecktrische auto's

Over onze laadpalen

Niyata Energy en Easee zijn partners op het gebied van laadpalen.
Easee neemt met laadpalen een plaats in het elektriciteitsnet van de toekomst. De Easee Laadrobot is een compact, slim en krachtig laadpunt voor een scherpe prijs en is ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen.

10x

Snel

Met Easee Home laad je tot wel 10x sneller op dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

3x

Efficient

Je kunt maximaal 3 Laadrobots op één circuit gebruiken. Alle gekoppelde auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen en het beschikbare vermogen wordt automatisch verdeeld over de units. De totale belasting zal nooit de maximale limiet van de zekering overschrijden.

22kW

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fase opladen en ondersteunt het opladen tot 22 KW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

4G

Internet

Al onze Laadrobots zijn verbonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je nu koopt, ontvang je een ‘levenslang’ 4G-abonnement bij jouw Laadrobot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over WIFI-dekking in je garage.

* Ervan uitgaande dat er 4G-dekking is.

24 /7

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken wanneer er problemen zijn en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.

69%

Compact

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Easee Home - Thuis laden

Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.

easee
easee zakelijk

Easee Charge - Zakelijk laden

Easee Charge maximaliseert de beschikbare elektrische capaciteit binnen het gebouw met behulp van load- en phasebalancing. Alle aangesloten auto's kunnen tegelijkertijd
worden opgeladen: de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations. De ultieme oplossing voor EV laden op schaal voor flatgebouwen, bedrijven, kantoren, vastgoedprojecten en grote parkeergelegenheden.

Easee Ready - Plug & Play

Met het Easee Ready docking station krijg je tegen lage kosten een volledig elektrisch voertuig (EV) gereed laadpunt. Door het laadpunt vooraf te installeren, kan de Easee Laadrobot vervolgens op aanvraag worden ingezet met onze innovatieve Plug & Play technologie.

easee_pp-removebg-preview
Easee_02

Easee Base

Easee Base is een robuuste en weerbestendige paal die je meer vrijheid geeft om de Laadrobot te installeren waar hij het beste bij je past. Easee Base is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, kies tussen één, twee of vier laadrobots aan dezelfde paal en haal het maximale uit de installatie.

Kies je eigen kleur!

Easee heeft erg zijn best gedaan om jou een elegante laadoplossing voor thuis te bieden. Met een andere kleur krijgt de box een geheel nieuwe look. Easee heeft covers in vijf verschillende kleuren. Het enige dat je hoeft te doen om het uiterlijk van de Laadrobot te veranderen, is een andere kleur cover op de box te kiezen. Of het laadpunt bij de auto of het huis past, is dus geheel aan jou!

Easee U-Hook

Krijg controle over de laadkabel. Easee U-Hook is gemaakt voor degenen die meer willen: je wilt het beste van het beste. Onze kabelhouder is ontworpen om het niveau van jouw Easee installatie te verhogen. Kies tussen onze 3 standaardkleuren met krasvaste poedercoating, of onze hand gepolijste “Mirror-edition” in zuurbestendig roestvrij staal 316L.

Easee App

Met de Easee App kun je de Easee Laadrobots beheren. In de App heb je toegang tot al je faciliteiten en de verschillende Laadrobots. De App is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Download direct vanuit Google Play of de App Store.

    

ease_app2-removebg-preview (3)

WAT ZEGT ONZE PARTNER?

DUURZAAM SAMENWERKEN

"Vanuit Easee werken we graag samen met een partij die samen met ons de toekomst van elektriciteit willen vormgeven. Wij zijn er van overtuigd dat Niyata en Easee elkaar daarin kunnen versterken"

— ALFRED KUIJER
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
EASEE

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.