Skip to content

Producten

Producten

Card Item 1
Card Item 2
Card Item 3
Card Item 4
Card Item 5
Card Item 6

Zonnepanelen geplaatst

Tevreden klanten

kWh

Duurzame energie opgewekt

Wilt u uw eigen duurzame energie opwekken en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? NIYATA Renewable Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbare partner op het gebied van duurzame energieoplossingen.

Altijd het beste advies van onze bespaaradviseurs.

Vakkundige installatie door gecertificeerde vakmannen.

Doorlopende waarborging van uw opbrengst tot 25 jaar.

SolarEdge en NIYATA Energy partnership

SolarEdge is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers die werken met optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer die ervoor zorgt dat het maximaal mogelijke rendement uit elk afzonderlijk paneel wordt gehaald.

NIYATA Energy is hét bedrijf in Nederland die als autorized servicepartner (ASP) bevoegd is om serviceklussen uit te mogen voeren waardoor uw optimizers de garantie behouden.

NIYATA Energy is het aanspreekpunt voor:
- Het vervangen van optimizers
- Het oplossen van storingen

De NIYATA ASP teams zijn uit eigen kweekvijver opgeleid tot volwaardig ASP-monteurs. Heeft u problemen met uw optimizers, dan zijn wij degene die het herstellen.

BTW-teruggave

Met de BTW-service voor zonnepanelen regelt NIYATA al het papierwerk van de btw-teruggaaf voor jou. Zo kan je tot wel 21% van het aanschafbedrag op de zonnepanelen terug ontvangen. Wij melden je aan bij de belastingdienst, doen de aangifte en zorgen er voor dat het geld op jouw rekening wordt gestort.

Zonnepanelen BTW Teruggave
Zonnepanelen Energieleveren.nl

Energieleveren.nl

In Nederland worden steeds meer zonnepanelen en andere elektriciteitsopwekkers aangesloten op het elektriciteitsnet. Om goed in te spelen op de energiestromen op het net, hebben netbeheerders inzicht nodig in deze elektriciteitsopwekkers.

Het aanmelden van elektriciteitsopwekkers gebeurt op deze website, een samenwerking tussen alle Nederlandse netbeheerders. Hiermee draagt u bij aan de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet, tevens is dit wettelijk verplicht.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

Zonnepanelen in Nederland

Niyata Energy heeft met haar centrale ligging en groot aantal aan personeel een landelijke dekking. Wilt u weten hoe het gesteld is in uw gemeente? zoek dan meteen hieronder uw gemeente op!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.