Skip to content

Het Aankoopproces

Van offerte tot installatie

Heeft u de verstandige keuze genomen om zonnepanelen te laten leggen? Dan heeft u net de eerste stap gezet om flink wat kosten te besparen! Uw dak zal zich aansluiten bij een duurzame Nederland met zijn gloednieuwe Niyata zonnepanelen. Hieronder leest u hoe wij van Niyata Energy dit voor u regelen!

Hoe vraag ik een persoonlijke aanbieding aan?

Bij Niyata Energy kunt u op verschillende manier gemakkelijk een persoonlijke aanbiedingen aanvragen. Zo kunt u via onze website het dakcheck invullen, dan zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook altijd telefonisch contact of per mail contact op nemen. Scrol naar beneden of kijk via contact hoe u contact met ons kan opnemen!

2-klantenservice-niyata-zonnepanelen-klein
Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

het-aankoopproces-overeenkomst-3

Komt er iemand bij mij langs?

Voorheen was het zo dat een van onze adviseurs langskwam op locatie om het dak te bekijken. Nu is onze technologie zo ver ontwikkelt met onze satelliet software dat we dit allemaal op een afstand kunnen doen. We kunnen u telefonisch of via een onlinegesprek persoonlijk advies op afstand geven!

Wat gebeurt er als ik akkoord ga met het aanbod?

Zodra u akkoord gaat met het persoonlijke aanbod, controleert een van onze planners uw installatie en de overige afspraken. Vervolgens zal een van onze planners contact met u opnemen voor een schouw datum. Tijdens de schouw zal de schouwer langs komen en controleren of het voorgestelde dak plan ook echt daadwerkelijk past en zal hierbij ook al uw overige vragen beantwoorden over de installatie. Daarna zal de planner nogmaals contact met u opnemen voor een installatiedatum, De installatie duurt meestal maar een dagdeel.

Installatie

Met alle ervaring dat Niyata Energy heeft met het installeren van zonnepanelen en met onze eigen opgeleide monteurs staan wij klaar voor een soepele en efficiënte installatiedag. Door de eerder uitgevoerde schouw zullen onze monteurs fouten verkopen en zullen ze jouw zonnesysteem efficiënt installeren. Nadat de installatie klaar is, ruimen de monteurs hun eventuele rommel op en lopen met jou de installatie door. Hierdoor zal de installatie in een keer goed gaan.

Besparen en genieten

Is het zonnesysteem aangesloten op jouw meterkast? Dan zorgen de monteurs er meteen voor dat jouw systeem werkt. Het besparen en genieten begint vanaf nu!

het-aankoopproces-installatie