Skip to content

Laadpalen

Beschikbaar voor alle elecktrische auto's

1-laadpaal-pagina-samenwerkingen-module

Samenwerkingen

Nu is het zo dat er in deze markt talloze leveranciers van laadpalen zijn, maar net zoals bij onze zonnepanelen maken wij van Niyata alleen gebruik van het beste. Om deze reden hebben wij gekozen om samen te werken met de volgende laadpalen leveranciers: TeltoCharge en Easee. Beide merken laadpalen hebben hun eigen voordelen waardoor we voor iedereen een laadpaal hebben. Verder zijn ze beide van a-kwaliteit en kunnen ze ook aangepast worden aan de hand van de wensen van de klanten.

1-laadpaal-pagina-samenwerkingen-module
1-laadpalen-logos-teltonika

Bij Teltonika ontwikkelen ze innovatieve oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen om efficiënter en duurzamer rijden mogelijk te maken en effectief bij te dragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Hiervoor hebben ze de TeltoCharge gecreëerd. Dit is een slimme en krachtige lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet. 

1-laadpalen-logos-easee

Easee laadpaal is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee laadpaal past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

Wat Zegt Onze Partner?

Duurzaam Samenweken

"Vanuit Easee werken we graag samen met een partij die samen met ons de toekomst van elektriciteit willen vormgeven. Wij zijn er van overtuigd dat Niyata en Easee elkaar daarin kunnen versterken"

— ALFRED KUIJER
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
EASEE
klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.