Skip to content

Leestijd: 1 minuut

08 June 2023

Niyata Energy Intern Programma- carrièremogelijkheden bij NIYATA Energy

Niyata-Energy-Intern-2

Deel dit artikel met je vrienden!

Hoi toekomstige collega!

Bij Niyata Energy blijven we groeien als dé installatiebedrijf binnen de duurzame energie. Zo zijn wij momenteel een van de grootste installateurs in Midden-Nederland op het gebied van zonnepanelen. Niet alleen groeien wij snel, ook onze aanpak is waar onze klanten tevreden mee zijn.

NIYATA geeft energie, letterlijk!
Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de duurzaamheidssector. Zo hebben wij in 2022 de FD Gazellen Award gewonnen als de snelst groeiende installatiebedrijf binnen de duurzame energie.

Bij NIYATA draait alles om de zon
Om de aarde draait de zon, bij niyata draait alles om de zon. Onze missie is om zonne-energie nu en in de komende jaren voor iedereen een gemakkelijk te nemen stap te maken. Kom jij ons daarbij helpen?

De NIYATA academy is er voor jou!
Onze interne opleidingsprogramma’s in samenwerking met externe partners bieden de mogelijkheid om te shinen op verschillende afdelingen. De trajecten programma’s zijn ontwikkeld voor de afdelingen Sales en Marketing, Finance, Operations (uitvoering) en Installatie. Jouw werkgeluk gaat hand in hand met kennis en kunde.

Wij blijven ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Energiek, deskundig en eerlijk zijn bij ons belangrijke waarden. Krijg jij ook energie van NIYATA en wil jij bijdragen aan het geven van energie? Let’s go, sluit je ook aan!