Skip to content

Kenniscentrum

Met onze dakcheck weet u in 2 minuten of uw dak in aanmerking komt. Om een goede berekening te kunnen maken bellen we u graag even. De exacte berekening hangt af van de persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld over het aantal panelen en het type panelen. u ontvangt daarna een vrijblijvende offerte met precies beschreven wat zonnepanelen gaan opleveren in jouw situatie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte kan er geschouwd worden, hierbij wordt er gekeken naar verschillende aspecten:

- Kan het elektratraject binnenom (via de kruipruimte indien deze betreed baar is, via de koof of juist buitenom).
- Waar moet de omvormer geplaatst worden?
- Kloppen de netnormen van de meterkast? (Afmetingen, de locatie van de meterkast, het plaatmateriaal, de leidingen).

Na het schouwen kan er een installatiedatum gekozen worden. Doormiddel van onze flexibele teams is het mogelijk om op korte termijn te installeren. Na het installeren bent u verzekerd van jaren duurzame energie.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft hangt af van verschillende factoren. Zo bijvoorbeeld het oppervlak van het dak, uw verbruik, het soort panelen of de aanwezigheid van schaduw. Op een gemiddeld Nederlands dak passen tussen de 8 en 16 zonnepanelen. En het gemiddelde gebruik voor een gezin met 4 personen is 4600 kWh waarvoor ongeveer 15 zonnepanelen nodig zijn.

Wanneer de wifi niet werkt, werken uw zonnepanelen uiteraard nog wel. De zonnepanelen hebben geen werkende wifi-verbinding nodig om op te wekken. De omvormer heeft wél een wifiverbinding nodig om data te kunnen verzenden naar de app.

De omvormer verzendt data naar met informatie over uw panelen die terug te zien is op uw telefoon, tablet of computer.

Op deze pagina vindt u de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze adviseurs via het contactformulier op de contactpagina.