Spring naar content

Duurzaam wonen, Slim ontzorgen!

Niyata Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbaar partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. We zijn overtuigd dat zonne-energie een grote rol gaat spelen in het verduurzamen van onze energievoorzieningen. Wij van Niyata willen u volledig ontzorgen. Dit doen we door zo veel mogelijk met u mee te denken in duurzame oplossingen. Daarnaast willen we de realisatie van zonnepanelen van A tot Z voor u regelen, zodat u hier zelf geen zorgen over heeft.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Easee Laadrobot compact, slim en krachtig laadpunt

Thuisaccu’s sla zelf uw opgewerkte zonne-energie op

Infrarood verwarming: goed en duurzaam alternatief voor gas en vloerverwarming

A-kwaliteit omvormers met garanties

Energiezuinig en milieuvriendelijke warmtepompboilers

niyata-over-first-1
Chief Executive Officer / Founder

Ing. Dursun Kilic

Wat is de behoefte en wat zijn de mogelijkheden? Out of the box gedachtes gaan voorop. Standaardoplossingen zijn er genoeg, duurzame energieoplossingen voor de lange termijn; hebben toekomstwaarde, daar gaat het om. In plaats van te kiezen voor winstgevendheid en bouwen van schrale/uitgeklede oplossingen kies ik voor duurzaamheidswaarde. Aandacht voor kwaliteit en uitstraling, maar vooral ook contacten met mensen centraal stellen en warm houden, betalen zich op lange termijn altijd terug.

Engineering Department Manager - Universiteit Utrecht (2005 – 2008)

Projectmanager Vastgoed Ontwikkeling - Gemeente Utrecht (1992-2005)

Visueel hoe Niyata volledig ontzorgen

Door ons zelf opgeleide personeel beschikken wij over meerdere teams waarmee wij snel en flexibel te werk kunnen gaan. Naast onze flexibele teams zijn wij altijd opzoek naar nieuwe manieren en technologieën om u te voorzien van duurzame energie. Niyata levert met uiterste precisie en kennis duurzame stroom. Wij willen het u erg makkelijk maken, dit doormiddel van 4 beloftes:

Een scherpe deal

Eerlijk en transparant

A-kwaliteit systemen

Zorgeloos genieten

3-happy-voordelen

Bij Niyata kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Al onze producten zijn van A-kwaliteit waarop wij garanties bieden.
Naast complete zonnestroominstallaties kunnen wij u meer duurzame oplossingen bieden, denk aan infraroodverwarming, laadpalen of zelfs service & onderhoud van uw panelen.

Ontvang tot 21% btw terug

De nummer 1# Laadpaal in Nederland

Sneller en efficiënter verwarmen met het "Radiant Heat" principe

Als installatiebedrijf van zonnepanelen zijn wij als enige gecertificeerd Authorized Servicepartner (ASP) in Europa.

Duurzaam wonen, slim ontzorgen.

Zonne-energie voor iedereen

NIYATA Energy maakt duurzame zonne-energie nu en de komende jaren voor iedereen een logische en een eenvoudig te nemen stap.

Met gecertificeerde installatieteams door heel Nederland en een intern opleidingscentrum geven wij de maatschappij altijd de best mogelijke oplossing.

Zo combineren wij bestaande producten zoals zonnepanelen en laadpalen als nieuwe innovatieve producent als infrarood verwarming.

Wij maken de overstap naar duurzaam wonen toegankelijk én laagdrempelig.

Het Team

Het Team

De opgewekte Zonneplan monteurs overleggen alles tot in detail met jou. Iedere installatie wordt stap voor stap gedocumenteerd. Hierdoor kunnen wij een stabiele, hoge kwaliteit garanderen.
Direct hulp en Gratis bereikbaar

Direct hulp en Gratis bereikbaar

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Met ons landelijk dekkende netwerk zijn Zonneplan service monteurs altijd dichtbij. Ze pakken serviceaanvragen snel op.

Door de mensen van NIYATA

Door de mensen van NIYATA

Geen wachtmenu’s, altijd persoonlijk contact en een oprecht en eerlijk advies. Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren, ook ‘s avonds en in het weekend.