Skip to content

Ons verhaal

Niyata Renewable Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbaar partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. We zijn overtuigd dat zonne-energie een grote rol gaat spelen in het verduurzamen van onze energievoorzieningen. Wij van Niyata willen u volledig ontzorgen. Dit doen we door zo veel mogelijk met u mee te denken in duurzame oplossingen. Daarnaast willen we de realisatie van zonnepanelen van A tot Z voor u regelen, zodat u hier zelf geen zorgen over heeft.

De afgelopen zes jaar heeft Niyata al zeker 250 man opgeleid via de Niyata Academy. Dit in samenwerking met verschillende gemeentes en instanties voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Door ons zelf opgeleide personeel beschikken wij over meerdere teams waarmee wij snel en flexibel te werk kunnen gaan. Naast onze flexibele teams zijn wij altijd opzoek naar nieuwe manieren en technologieën om u te voorzien van duurzame energie.

Chief Executive Officer/founder

Ing. Dursun Kilic

  • Tevens bestuurder werkgroep zonne-energie bij de grootste ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, Techniek Nederland.
  • Bestuurder Stichting Verbinding

Loopbaan

  • Engineering Department Manager

Universiteit Utrecht (2005 – 2008)

  • Projectmanager Vastgoed Ontwikkeling

Gemeente Utrecht (1992-2005)

 

Voordelen van Niyata

Niyata levert met uiterste precisie en kennis duurzame stroom. Wij willen het u erg makkelijk maken, dit doormiddel van 4 beloftes:

  • 1 Een scherpe deal
  • 2 Eerlijk een transparantie
  • 3 A-kwaliteit systemen
  • 4 Zorgeloos genieten

Producten van Niyata

Bij Niyata kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Al onze producten zijn van A-kwaliteit waarop wij garanties bieden.
Wij hebben standaard verschillende zonnepanelen klaarliggen in ons magazijn maar wanneer u de voorkeur voor andere panelen hebt, is dit ook mogelijk. Hetzelfde geldt voor de omvormers die wij aanbieden.

Naast complete zonnestroominstallaties kunnen wij u meer duurzame oplossingen bieden, denk aan infraroodverwarming, laadpalen of zelfs service & onderhoud van uw panelen.

Duurzaam wonen, slim ontzorgen.

Zonne-energie voor iedereen

NIYATA Energy maakt duurzame zonne-energie nu en de komende jaren voor iedereen een logische en een eenvoudig te nemen stap.

Met gecertificeerde installatieteams door heel Nederland en een intern opleidingscentrum geven wij de maatschappij altijd de best mogelijke oplossing.

Zo combineren wij bestaande producten zoals zonnepanelen en laadpalen als nieuwe innovatieve producent als infrarood verwarming.

Wij maken de overstap naar duurzaam wonen toegankelijk én laagdrempelig.

Onze dakcheck

Op www.niyata.nl/dakcheck kunt u zelf een dakcheck doen. Hier kun je zien of je dak geschikt is voor zonnepanelen en of u ander duurzame wensen heeft. Wanneer u uw gegevens achter heeft gelaten, zal een van onze duurzaamheidsadviseurs contact met u opnemen.

Zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft hangt af van verschillende factoren. Zo bijvoorbeeld het oppervlak van het dak, uw verbruik, het soort panelen of de aanwezigheid van schaduw. Op een gemiddeld Nederlands dak passen tussen de 8 en 16 zonnepanelen. En het gemiddelde gebruik voor een gezin met 4 personen is 4600 kWh waarvoor ongeveer 15 zonnepanelen nodig zijn.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

Onderhoud en rendement in de winter

Naast dat wij de zonnepanelen plaatsen kunt u er ook voor kiezen om deze door ons te laten onderhouden. Voor meer informatie zie onze onderhoudscontracten op www.niyata.nl/onderhoud

Ook op een bewolkte of regenachtige dag leveren zonnepanelen energie op. Daglicht is genoeg om energie op te wekken.

Vergunning

U heeft geen vergunning nodig voor zonnepanelen op uw dak. Echter, bij gebouwen die vallen onder de monumentenzorg moeten een vergunning aanvragen bij het gemeentelijk bureau voor monumentenzorg.

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.