Skip to content

Thuis uw eigen energie opwekken én zelf opslaan? Dat is de toekomst! Naar verwachting zullen de regels rondom zonnepanelen de komende jaren veranderen. Hierdoor wordt opslag de toekomst! Met een Huawei Thuisbatterij slaat u de opgewekte energie op voor eigen gebruik. Zo bent u niet meer volledig afhankelijk van het net. Kortom: pak de regie over je eigen energie!

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie voor huishoudens gaan razendsnel. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Huawei Thuisbatterij

Met de Huawei Thuisbatterij slaat u energie op voor eigen gebruik. Zo kunt u uw eigen opgewekte zonnestroom ook ‘s avonds gebruiken. Hierdoor bent u ook als het donker is minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Creëer uw eigen microgrid met zonnepanelen, omvormer, laadpalen, energiemanagementsysteem en een thuisbatterij.  

WK Regie over je eigen energie - Landingspagina eerste afbeelding

Een aantal voordelen van de thuisbatterij:

  • Veilig en betrouwbaar

  • Geschikt voor alle Huawei omvormers

  • Altijd noodstroom ter beschikking

  • Gebruik uw eigen zonnestroom, ook als de zon niet schijnt

  • Klaar voor de toekomst met uw eigen energievoorziening

  • Plug-and-play toe te voegen aan uw Huawei PV-systeem

  • Modulair uitbreidbaar

Geschikt voor ieder huishouden

De Huawei thuisbatterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. De batterij is geschikt voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Het energieopslagsysteem is modulair en kan ook in een later stadium uitgebreid worden.

De thuisbatterij kent 3 modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. Ter vergelijking: een wasbeurt van een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kilowattuur, een koelkast verbruikt ongeveer 0,5 kilowattuur per 12 uur en automobilisten verbruiken afhankelijk van het model elektrische auto tussen de 40 en 100 kilowattuur om deze volledig op te laden.