Skip to content

Duurzaam Resultaat

Rendement

U heeft vast wel eens daken vol met zonnepanelen zien liggen. Niemand kan er meer omheen, duurzaam Nederland klopt bij iedereen aan de deur. De torenhoge energierekeningen helpen hier niet bij. Maar het is wel goed om te weten dat niet elk zonnepaneel hetzelfde is. Wij bieden Basis, Comfort en Comfort Plus zonnepanelen. Onze zonnepanelen die zijn vaak afkomstig uit Europese landen, voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. Onze panelen leveren een hoge opbrengst in verschillende weersomstandigheden en gedurende het jaar. De terugverdientijd is interessant en maakt investeren in zonne-energie rendabel.

rendement-pagina-module-1-7
Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

rendement-pagina-opbrengstgarantie-module-2

Opbrengstgarantie

De Nederlandse markt voor zonnepanelen kent vele fabrikanten en installateurs. Helaas leveren ze niet allemaal dezelfde kwaliteit. Wij van Niyata bieden kwaliteit en helemaal in in apparatuur en opbrengst.. Wij maken verbinding met uw systeem. Met deze data berekenen we automatisch iedere dag hoeveel uw systeem op zou móeten leveren. We gebruiken daarvoor prestaties van vergelijkbare zonnepanelen, weerdata en slimme rekenmodellen.

Wij bieden:

  • 100% zekerheid op uw opbrengst

  • 24/7 monitoring op uw systeem

  • Een volwaardige service

Combineer uw toekomst met zonnepanelen

Niyata Energy en Easee zijn partners op het gebied van laadpalen. Easee neemt met laadpalen een plaats in het elektriciteitsnet van de toekomst. De Easee Laadrobot is een compact, slim en krachtig laadpunt voor een scherpe prijs en is ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen. Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.

rendement-pagina-easee-module-2