Skip to content

Servicepakketten

1-servicepaketten-pagina-2

Onderhoud en beheer

Niyata biedt naast verschillende producten en duurzaamheidsoplossingen ook onderhoud- en servicecontracten. Deze informatie staat hieronder in een rijtje.

Als er iets aan de hand is wordt u geholpen door een van onze duurzaamheidsadviseurs, deze hebben verstand van al onze producten en diensten.

Met de verschillende pakketten bent u verzekerd van een servicebeurt zodat uw zonnestroominstallatie in een perfecte conditie blijft. Hieronder zijn de pakketten te zien die wij aanbieden: Groen, Groener en Groenst.

Zonnepanelen Kopen Servicepakketen
1-servicepaketten-pagina-2
2-my-niyata-app-2

Monitoring

Doormiddel van monitoring heeft u direct dagelijks inzicht in uw opbrengst van uw zonnestroominstallatie. Dit kunt u zien doormiddel van een App. Het is mogelijk om deze app te gebruiken op uw telefoon, computer of tablet. Op deze App kunt u verschillende informatie over uw systeem vinden:

Zo krijgt u volledige inzicht over uw technische en financiële prestaties van uw systeem. Hier kunt u uw opbrengst/energieproductie aflezen op paneel en stringniveau.

Tussen deze uitgebreide datagegevens kunt u ook uw historie en toekomstige verwachte opbrengsten zien.

Op basis van het verbruik, de afmetingen van het dak zal er een offerte voor u gemaakt worden. In deze offerte zit een legplan van de zonnepanelen en de opbrengsten. Hierdoor krijgt u inzicht in de kosten, de opbrengsten en het mogelijke uiterlijk van uw dak met panelen erop.

klantenvertellen-module-niyata-2
klantenvertellen-module-niyata-pointing-down-2

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.