Skip to content

SolarEdge Autorized Servicepartner (ASP)

De juiste expertise waarmee wij u volledig ontzorgen

Niyata Energy is bevoegd om serviceklussen uit te mogen voeren waardoor uw SolarEdge artikelen de garantie behouden.

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

In 60 seconden geregeld!

SolarEdge en Niyata Energy Samenwerking!

SolarEdge is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers die werken met optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer die ervoor zorgt dat het maximaal mogelijke rendement uit elk afzonderlijk paneel wordt gehaald. Niyata Energy is hét eerste bedrijf in Nederland die als autorized servicepartner (ASP) bevoegd is om serviceklussen uit te mogen voeren waardoor uw SolarEdge producten de garantie behouden.

Niyata Energy is het aanspreekpunt voor:

Het vervangen van uw SolarEdge producten

Het oplossen van storingen

De Niyata ASP teams zijn uit eigen kweekvijver opgeleid tot volwaardig ASP-monteurs. Heeft u problemen met uw SolarEdge producten, dan zijn wij degene die het herstellen.

ASP SERVICEPUNT

SolarEdge –Autorized Service Partner

Niyata Energy is een ASP-partner van SolarEdge. Dit houdt in dat wij onderhoud kunnen uitvoeren aan SolarEdge producten waarmee u uw garantie behoudt. 

SolarEdge certificering

Directe lijn leveranciers

Behoud uw garantie

Enige in Nederland

7-solaredge-logo

Werkwijze ASP-proces:

1. Melding

1. Melding

Installateur heeft meerdere meldingen van een niet goed functionerende optimizer of omvormer of beschikt niet over genoeg capaciteit. 

2. Controle

2. Controle

 Installateur heeft gecontroleerd of het een technisch probleem is die doorgezet dient te worden naar een Autorized Servicepartner van SolarEdge.

3 . Beoordeling

3 . Beoordeling

Niyata Energy en SolarEdge beoordelen samen de aanvraag en zet deze door na goedkeuring van de aanvraag.

4. Vervangen / Reparatie

4. Vervangen / Reparatie

Wij vervangen of repareren de optimizer of omvormer.

5. Terugkoppeling

5. Terugkoppeling

Niyata Energy geeft terugkoppeling naar SolarEdge en de Installateur.

6. Wijziging Doorvoeren

6. Wijziging Doorvoeren

De installateur voert de wijzigingen door in de monitoringsportal en informeert de eindklant dat alles geregeld is.

3-omvormer-solaredge-module

Omvormer

Een omvormer zorgt ervoor dat de energie dat opgewekt wordt door zonnepanelen omgezet wordt naar stroom die uw apparaten kunnen gebruiken. De omvormer zet de energie die van uw zonnepanelen komt oftewel gelijkstroom om in stroom oftewel wisselstroom die uw apparaten nodig hebben. Voor een optimale opbrengst is een omvormer essentieel. Deze moet de hoeveelheid stroom aankunnen die uw zonnepanelen leveren. Onze Niyata omvormers geven, vergeleken met standaard omvormers, meer inzicht, meer opbrengst en het is veiliger. Verder zijn onze omvormers gebouwd met componenten van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat die erg lang mee gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

4-optimizer-solaredge-module

Optimizer

Een optimizer is een elektronische chip die het mogelijk maakt om de energieopbrengst van elk afzonderlijk zonnepaneel te maximaliseren. Onze optimizers worden per zonnepaneel aangesloten tussen de bekabeling van uw panelen. En deze worden weer aangesloten op de centrale omvormer. Door dit slimme systeem werken uw zonnepanelen los van elkaar. Met optimizers heeft die ene schaduw op jouw dak dus geen directe gevolgen voor de opbrengst van al uw zonnepanelen. Dit doen we om het meeste uit uw zonnepanelen te halen!

4-optimizer-solaredge-module
5-solaredge-home-batterij-module

Batterijvoorbereiding voor een zekere toekomst

Dankzij de salderingsregeling is het momenteel gunstig om extra zonnepanelen te plaatsen op het dak en stroom terug te leveren aan het net. U mag namelijk de stroom dat wordt afgenomen van de elektriciteitsleverancier tegen hetzelfde tarief terug verkopen.

4-solaredge-elektriciteitsleverancier-module

Salderingsregeling

Nu
Vanaf 2023

Dankzij de salderingsregeling is het momenteel gunstig om extra zonnepanelen te plaatsen op het dak en stroom terug te leveren aan het net. U mag namelijk de stroom dat wordt afgenomen van de elektriciteitsleverancier tegen hetzelfde tarief terug verkopen.

4-solaredge-elektriciteitsleverancier-module
Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

Oplossing van SolarEdge

De StorEdge DC-gekoppelde oplossing combineert baanbrekende omvormertechnologie van SolarEdge met moderne systemen voor batterijopslag. De StorEdge wordt gevoed door een enkele omvormer en biedt hogere energieproductie, geavanceerde veiligheid en monitoring op paneelniveau.