Skip to content

Leestijd: 1 minuut

14 May 2024

Tansel Kiliç van Niyata Energy Gekozen voor de Inclusive30 van MT/Sprout

tansel-kilic-niyata-energy

Deel dit artikel met je vrienden!

In een recente erkenning van zijn inspanningen om het Nederlandse bedrijfsleven inclusiever te maken, is Tansel Kiliç dit jaar opgenomen in de Inclusive30, een prestigieuze lijst samengesteld door MT/Sprout. Deze lijst benoemt dertig leiders die actief bijdragen aan het diverser en inclusiever maken van de Nederlandse bedrijfswereld.

Tansel Kiliç, werkzaam bij het familiebedrijf Niyata Energy, is een prominente figuur in de duurzame energiesector. Niyata Energy, onder leiding van Tansel en zijn broer Yasin Kiliç, specialiseert zich in de installatie van onder andere laadpalen, thuisbatterijen en zonnepanelen. Wij onderscheiden ons niet alleen in duurzaamheid, maar ook in een inclusieve werkaanpak.

Diversiteit op de Werkvloer
Ongeveer 40 procent van de werknemers bij Niyata Energy zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit omvat statushouders, vroegtijdige schoolverlaters en langdurig werklozen. “Het is onze missie om iedereen een kans te geven op de arbeidsmarkt,” zegt Tansel Kiliç.

Opleiding en Ontwikkeling via Niyata Academy
De afgelopen zes jaar heeft Niyata Energy al zeker 250 mensen opgeleid via de Niyata Academy. Dit initiatief is opgezet in samenwerking met verschillende gemeentes en instanties om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Deze programma’s omvatten training en ontwikkeling, bieden flexibele werkregelingen en creëren een ondersteunende werkomgeving waar iedereen zijn of haar potentieel kan benutten.

Uitdagingen en Toekomstvisie
Ondanks de successen zijn er uitdagingen. “Een van de grootste uitdagingen blijft het doorbreken van vooroordelen en stigma’s die nog steeds bestaan rondom mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,” voegt Kiliç toe. Hij benadrukt het belang van meer bewustzijn en begrip om deze groep volledig te integreren en te waarderen binnen het arbeidsproces.

Tansel Kiliç en Niyata Energy blijven pionieren in zowel duurzame technologie als in inclusiviteit, waarbij ze de normen stellen voor een toekomst waar iedereen deel van kan zijn.

Bron: MT/SPROUT (9 mei 2024)