Skip to content

VriendenVoordeel

Over VriendenVoordeel

Snel en makkelijk geld verdienen met VriendenVoordeel

Meedoen met VriendenVoordeel is eenvoudig, leuk en interessant. Vertel je vrienden, familie, kennissen over het kopen van zonnepanelen bij en het plaatsen van zonnepanelen door Niyata Energy. Wordt je vriend, familie, bekende klant van Niyata Energy door jouw inzet? Dan ontvangen jullie beide 2% korting. 

Degene die je aandraagt en jij kopen gelijktijdig zonnepanelen bij en laten deze zonnepanelen plaatsen door Niyata Energy in Nederland.

Hoe werkt VriendenVoordeel?
  1. Deel met je vrienden, familie, buren, kennissen over het kopen van zonnepanelen bij en het plaatsen van zonnepanelen door Niyata Energy;
  2. Verwijs je netwerk naar Niyata.nl/Vrienden-Voordeel;
  3. Wanneer je vriend, familielid, buren of kennis gegevens achterlaat via Niyata.nl/Vrienden-Voordeel, dan neemt één van onze adviseurs contact op;
  4. Als een vriend, familielid of kennis zonnepanelen koopt bij en laat plaatsen door Niyata Energy dan ontvangen jullie beide 2% korting. 
Wanneer ontvang je de 2% korting?

Als een vriend, familielid, buur of kennis tegelijkertijd met jou zonnepanelen kopen bij en deze zonnepanelen laten plaatsen door Niyata Energy, dan ontvangen jullie beide 2% korting op het factuurbedrag. Dit factuurbedrag is te vinden in het voorstel van Niyata Energy. 

Stel je buurman ontvangt een voorstel heeft met daarin een bedrag van € 4000 opgenomen. Jij ontvangt een voorstel met een bedrag van € 3800. Dan ontvangt de buurman 2% korting over € 4000. Dus € 4000 x 2% = € 80. Jij ontvangt 2% korting over € 3800. Dus 3800 x 2% = € 76.

Beide personen ontvangen een eigen voorstel van Niyata Energy.

Voorwaarden VriendenVoordeel?

Jij en een buurvrouw, bijvoorbeeld buurvrouw Bouchra, kopen 10 zonnepanelen per woning. De plaatsing van deze 20 zonnepanelen laten jullie verzorgen door Niyata Energy. Dit zodat je buurvrouw en jij zonne-energie gaan opwekken voor jullie eigen woningen. Bouchra en jij ontvangen 2% korting op het voorgestelde factuurbedrag. Dit factuurbedrag is te vinden in het voorstel van Niyata Energy. 

Beide personen ontvangen een eigen voorstel van Niyata Energy voor zijn of haar pand. In het geval van Bouchra en haar buurman, Bouchra en haar buurman ontvangen afzonderlijk een voorstel. Dus er worden twee voorstellen aangeleverd door Niyata Energy.   

De twee facturen voor het kopen en plaatsen van zonnepanelen worden binnen vier maanden voldaan door de mensen die gebruik maken van VriendenVoordeel.   

Het factuurbedrag voor het kopen van zonnepanelen bij en het plaatsen van zonnepanelen door Niyata Energy is hoger dan € 2000 per pand. 

Er wordt aan jullie beide 2% korting aangeboden wanneer de persoon, of personen die je aangedragen hebt, en jij beide woonachtig in Nederland zijn.

Als er een vermoeden van fraude is, dan mag Niyata Energy weigeren om 2% korting te geven.

Niyata Energy mag de voorwaarden rond VriendenVoordeel altijd wijzigen.

Meld een vriend aan!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.