Spring naar content

Warmtepompboiler

Onze Warmtepompboiler

Dankzij het partnership tussen Niyata Energy en LG installeren wij van Niyata Energy ook warmtepompboilers. Een warmtepompboiler van LG is een boiler van 200L of 270L die het tapwater op een milieuvriendelijke manier opwarmt. Dit wordt gedaan door 75% van zijn energie uit de buitenlucht te halen. Deze hernieuwbare energiebron zet lage temperatuur om in hoge temperatuur tot boven de 65 graden met behulp van warmtewisselaars, een condensor en een verdamper. De LG-warmtepompboiler zorgt daarnaast voor een energiebesparing van meer dan 70% ten opzichte van een elektrische boiler en kan 30% sneller opwarmen als het op turbostand staat. Met de LG ThinQ app is het mogelijk om de warmtepomp eenvoudig te bedienen, monitoren en controleren.

De LG-warmtepompboiler

De LG-warmtepompboiler heeft een afmeting van 580 x 1.625 x 582 cm met een koelcapaciteit van 0,5kW, een energie label van A+ van 200L en een A++ van 270L. Daarnaast is er een ingebouwde Wi-Fi, is de geluidslast van 46dB (vergelijkbaar met een stille koelkast) en heeft het 10 jaar garantie. De warmtepompboiler kan in elke ruimte geïnstalleerd worden zoals de garage, de keuken, de badkamer etc.

Zonneweek__Presentatie__169____1_-removebg-preview
Hogir

Hogir Nayir

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!