Skip to content
8-werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Utrecht   Full Time

Utrecht

Full Time

Als werkvoorbereider bij Niyata Energy ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van projecten. Hierbij hoort onder andere het indelen van het team en het coördineren van de werkzaamheden. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met de verschillende betrokken partijen en dat je goed kunt plannen en organiseren.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van de werkvoorbereider bij Niyata Energy zijn onder andere:

Het opstellen van een projectplanning en het bewaken van de voortgang hiervan;

Het beoordelen van de technische haalbaarheid van projecten en het opstellen van technische specificaties;

Het maken van een taakverdeling binnen het team en het toewijzen van werkzaamheden;

Het onderhouden van contact met leveranciers en onderaannemers;

Het controleren van de kwaliteit van het werk en het bijsturen indien nodig.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je een opleiding hebt gevolgd in de richting van techniek of bouwkunde. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt als werkvoorbereider en dat je goed kunt plannen en organiseren. Je bent communicatief sterk en je kunt goed samenwerken met verschillende partijen.

Als werkvoorbereider bij Niyata Energy kom je te werken in een innovatieve en duurzame omgeving. Niyata Energy is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van duurzame energieprojecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en innovaties. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en er heerst een informele en open sfeer.

Kom jij ons team versterken?

vacatures-form-pagina

Laat je gegevens achter en upload je CV in het sollicitatie formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!