Spring naar content

Woning beloning

WONING BELONING

Over Woning Beloning

Meedoen met Woning Beloning is eenvoudig, leuk en interessant. Vertel je vrienden, familie, kennissen over de groene energie en energiebesparende producten en diensten van Niyata Energy. Wordt je vriend, familie, bekende klant van Niyata Energy door jouw inzet? Dan ontvang je een beloning van €100.

Hoe werkt Woning Beloning?

  1. Deel met je vrienden, familie, kennissen je ervaring met de groene energie en energiebesparende producten en diensten van Niyata Energy;
  2. Verwijs je netwerk naar Niyata.nl/Woning-Beloning;
  3. Wanneer je vriend, familielid of kennis gegevens achterlaat via
    Niyata.nl/Woning-Beloning, dan neemt één van onze adviseurs contact op;
  4. Als een vriend, familielid of kennis een product of dienst koopt bij Niyata Energy, na de wettelijke 14 dagen bedenktijd, en nadat de factuur van Niyata Energy is betaald door de persoon die door jou is aangedragen, dan ontvang je €100.

Wanneer ontvang je een beloning?

Als een vriend, familielid of kennis een product of dienst koopt bij Niyata Energy, na de wettelijke 14 dagen bedenktijd, en nadat de factuur van Niyata Energy is betaald, dan ontvang je €100.

Voorwaarden Woning Beloning?

Een familielid, bijvoorbeeld oom Jan, koopt 10 zonnepanelen en andere
benodigdheden bij Niyata Energy zodat hij zonne-energie kan opwekken. Je ontvangt eenmalig €100 van Niyata Energy voor de verkoop van zonnepanelen via jou aan oom Jan.

Stel dat oom Jan later een laadpaal wil kopen bij en laten plaatsen door Niyata Energy, dan kun je niet nog een keer een financiële beloning van €100 verwachten van ons. Dit omdat oom Jan al een partner is van Niyata Energy.

Er wordt een financiële vergoeding uitgekeerd van €100 wanneer het bedrag voor een product of dienst, dit bedrag is te vinden in een voorstel van Niyata Energy, hoger is dan €1000.

Er wordt een financiële vergoeding uitgekeerd van €100 na de wettelijke 14 dagen bedenktijd, en nadat de factuur van Niyata Energy is betaald door de persoon die door jou is aangedragen bij ons.

Er wordt een financiële beloning uitgekeerd wanneer de persoon die je aangedragen hebt bij Niyata Energy woonachtig is in Nederland.

Als er een vermoeden van fraude is, dan mag Niyata Energy weigeren om een financiële beloning te verstrekken.

Niyata Energy mag de voorwaarden rond Woning Beloning altijd wijzigen.

Snel en makkelijk geld verdienen met Woning Beloning

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.

!

!

Aanmelden Something went wrong. Please check your entries and try again.