Skip to content

Welkom bij NIYATA ENERGY

Ontdek de kracht van zakelijk verduurzamen

De kracht van zonne-energie

Zonne-energie voor bedrijven is een duurzame investering. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar u draagt ook bij aan een duurzame samenleving. Onze adviseurs kunnen u voorzien van advies op maat. De adviseur bekijkt u dak op afstand en maakt voor u een dakplan op maat! Niyata verzorgt het traject van begin tot eind.

We gebruiken een aan de TU Delft ontwikkelde software om uw systeem exact op maat te maken en te optimaliseren voor uw pand. Berekeningen zijn indicatief en gaan uit van de gemiddelde energieprijs van € 0,23 per kWh.

Heeft u vragen, extra hulp nodig of wilt u weten wat het voor u op kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonne-energie op bedrijfsdaken

Heeft u een groot oppervlakte dak waar u niks mee doet? Op uw bedrijfspand bijvoorbeeld? Hier kunt u veel meer uithalen dan dat u nu doet. Op bedrijfsdaken is zonne-energie een duurzame investering. U wekt zelf uw eigen stroom op! Uw maandelijkse energiekosten zullen dalen en daarnaast draagt u uw steentje bij aan een duurzame samenleving. Onze duurzaamheidsadviseurs bekijken uw dak op afstand en kunnen zo bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen.

Heeft u vragen of bent u gewoon benieuwd wat u dak op kan leveren? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs!

Zonne-energie op uw grond

Het kan zijn dat uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen. Bijvoorbeeld niet stevig genoeg, ongunstig ligt ten opzichte van de zon of dat er gebouwen of bomen zijn die ervoor zorgen dat er te veel schaduw is. Heeft u een stuk grond die u niet of nauwelijks gebruikt? Hier kunt u veel meer uit halen dan u nu doet! Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen ‘zonneveld’ laten installeren. Op een stuk grond is zonne-energie een duurzame investering. U wekt uw eigen stroom op en draagt daarnaast bij aan een duurzame samenleving. We bekijken uw land op afstand en kunnen zo precies zien hoeveel zonnepanelen er op uw stuk grond geplaatst kunnen worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem gerust contact op met een van onze Duurzaamheidsadviseurs!

Energiecoöperaties

Een energie coöperatie is een initiatief van lokale bewoners, die samen beginnen aan duurzame energie. Wanneer u bijvoorbeeld zelf geen bruikbaar dakvlak heeft omdat uw dak niet genoeg ruimte heeft, u geen eigenaar bent van het dak, of u voor een andere reden zelf geen zonnepanelen kunt plaatsen, kunt u lid worden van een energie coöperatie. De coöperatie investeert samen in zonnepanelen of windmolens in de buurt. Hierdoor helpt u met het verduurzamen van uw buurt. De leden kunnen vervolgens de groene stroom die deze zonnepanelen en windmolens opwekken zelf gebruiken.

Wij bij Niyata werken samen met deze energie coöperaties door onze kennis en mankracht in te zetten om bij u in de buurt zonnepanelen te installeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs!

Afbeelding van BBDeğer (1)

Emile Verweij

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Heeft u bijvoorbeeld een groot pand, grote schuur of ander groot dak? Dan kunt u geld verdienen met u dak en tegelijkertijd verduurzamen! Niyata heeft veel ervaring in het grootschalig aanleggen van zonnepanelen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste projecten, bespaartips en acties.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.