Skip to content

Zonnepanelen in Almere

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners Almere
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren Almere
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar Almere

Zonnepanelen Almere

Almere is de 2e grootste stad qua inwoners van de provincie Flevoland. Al in 753 werd de naam Aelmere genoemd. Dit werd vroeger gegeven aan een meer of binnenzee wat tegenwoordig de IJsselmeer heet. In 1976 werd de eerste woningen aangeleverd en tot de dag van vandaag is het aantal inwoners gegroeid naar 214.715.
De stad heeft een van de grootste winkelcentra van Nederland en kent opmerkelijke bouwwerken zoals de Citadel dat in 2006 de Architectuurprijs heeft gewonnen, het onvoltooide kasteel van Almere en het uniek gebouw te Wave. Daarnaast kent de stad prachtige natuur en recreatiegebieden zoals de Almeerderstrand, Cirkelbos, Pampushout en zilverstrand.
Al sinds 2012 worden er woningen verduurzaamd in Almere. Tot de dag van vandaag is dit gestegen naar 48% van alle woningen in de stad. Wij van Niyata willen deze stijgende lijn doorzetten doormiddel van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en infrarood verwarmingen te installeren.
273869595_2057797211055921_2602563658659088067_n cijfers almere
landkaart steden (9)

Almere telt in totaal 214.715 inwoners. Er zijn al ruim 41.985 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Almere. Dit komt neer op ruim 48%!

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen en wij als nationaal partij helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering en ontzorgen u volledig!  Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in Almere en omstreken.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kwh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Almere.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!