Skip to content

Zonnepanelen in Arnhem

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners Arnhem
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren Arnhem
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar Arnhem

Zonnepanelen Arnhem

Ernem (Arnhem) het ‘haagje van het Oosten' is de hoofdstad van Gelderland en de 12e stad van Nederland. Volgens archeologische vondsten leefden er 70.000 jaar geleden al mensen in het gebied. De naam Arneym wordt voor het eerst in 839 genoemd en in 1949 bereikte de stad een mijlpaal van boven de 100.000 inwoners.
Arnhem wordt herkend aan de Arnhemse meisjes wat ovale gebakken koekjes zijn en de voetbalclub Vitesse. De stad heeft daarnaast ook veel bezienswaardigheden zoals de Stadstheater, de Sonsbeekpark, Geitenkamp, Mussenberg, de Sint-Eusebiuskerk en het openluchtmuseum. Ook is Arnhem geliefd door feestgangers met gemiddeld een half miljoen feestvierders met koningsdag.
In 2007 won Arnhem de prijs voor Beste binnenstad van Nederland. In 2008 de Groenste stad van Nederland en in 2009 de Groenste stad van Europa. In 2020 is Arnhem de eerste stad met een zonnepark van Nederland met 29.700 zonnepanelen, wat goed is voor meer dan 3700 woningen.
Zonnepanelenproject nijmegen (10)
landkaart steden (4)
Arnhem telt in totaal 162.424 inwoners. Er zijn al 8.558 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Arnhem. Dit komt neer op ruim 11%!

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen en wij als nationale partij helpen wij u graag met een eerlijk advies wat betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering en ontzorgen u volledig!  Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in heel Nederland.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kWh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Arnhem.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!