Skip to content

Zonnepanelen in Baarn

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners Baarn
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren Amersfoort
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar Amersfoort

Zonnepanelen Baarn

Baarn, een prehistorisch leefgebied met prachtige oude bossen, parken en tientallen rijks en oorlogsmonumenten. Baarn wordt herkend door het paleis Soestdijk dat beschouwd wordt als 1 van de mooiste van Nederland en 2 prachtige kastelen (kasteel Groeneveld en kasteel Drakestein).
Tot 2012 was er geen zonnepanelen te zien in Baarn, maar daar is verandering in gekomen. In 10 jaar tijd heeft de stad ervoor gezorgd dat 48% van de huizen voorzien zijn van zonnepanelen. Niyata Energie is daarom bezig om dit op te krikken naar 75% voor 2024 door zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en infrarood verwarmingen te installeren.
272995782_2046813442154298_6201953303033102003_n
landkaart-steden-_6_

Baarn telt in totaal 24.792 inwoners. Al ruim 5.572 koopwoningen zijn voorzien van zonnepanelen in Amersfoort. Dit komt neer op ongeveer 48% van alle woningen!

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen en wij als nationale partij helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering en ontzorgen u volledig!  Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in Baarn en omstreken.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kWh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Baarn.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!