Skip to content

Zonnepanelen in Breda

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners Breda
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren Breda
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar Breda

Zonnepanelen Breda

Van 1125 tot 1535 was Breda een ommuurde stad. Vanaf 1795 is Breda niet alleen een Oranjestad, maar geldt het ook als de Nassaustad.
Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het Kasteel van Breda en de zetel van de heren van Breda. In de binnenstad bevinden zich, naast het Kasteel (de KMA), onder andere de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Stadspark 'het Valkenberg' en het Begijnhof.
Naast zijn historisch stadsschoon heeft Breda een fraaie, bosrijke omgeving. Het Valkenberg bij het kasteel van Breda en het Wilhelminapark zijn de bekendste parken. In de omgeving van de stad vindt men veel natuurgebieden zoals het Mastbos dat het oudste cultuurbos van Nederland is, het Liesbos bij Princenhage en het Ulvenhoutse Bos dat bekend staan om hun rijke flora.
Zonnepanelenproject Almere (2)
landkaart-steden

Breda telt in totaal 184.126 inwoners. Er zijn al ruim 19.891 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Breda. Dit komt neer op ruim 24%!

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen en wij als Nationale partij helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering en ontzorgen u volledig!  Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in heel Nederland.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kwh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Breda.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!