Skip to content

Zonnepanelen in Eindhoven

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen aanschaffen is goed voor het milieu en je portemonnee. Vandaar dat ze inmiddels al op meer dan 1,5 miljoen Nederlandse huizen liggen. De investering heb je er gemiddeld in 6 tot 7 jaar uit en daarna heb je gratis stroom van je eigen dak.

Zonnepanelen zijn dus een investering in een duurzame toekomst. Je bespaart daarbij vanaf de eerste dag al flink op je energiekosten. De vergoeding die je ontvangt per kWh wordt vanaf 2023 waarschijnlijk wel lager. Wacht dus niet te lang als je maximaal wilt profiteren van zonnepanelen in Eindhoven.

Zonnepanelen in Hagestein
Aantal inwoners Eindhoven
Zonnepanelen in Eindhoven
Zonnepanelen eigenaren Eindhoven
%
Zonnepanelen in Eindhoven
Zonuren per jaar  Eindhoven

Zonnepanelen Eindhoven

Endhovuh, de stad me de langste caféstraat van Nederland met aan het begin de Sint-Catharinakerk en De Admirant. Eindhoven staat bekend om haar Voetbalclub PSV, het internationale bedrijf Philips en de Evoluon dat aangewezen is als Rijksmonument vanwege zijn ufo vorm. De Genneper Parken en Philps de Jongh Wandelpark zijn een van de mooiste natuurparken van de stad. Eindhoven is naast zijn schoonheid ook een van de duurzaamste steden van Nederland met bijna 13.000 huishoudens(!) die zonnepanelen hebben. Niyata Energy wil deze stijgende lijn doortrekken. Dit willen wij mogelijk maken door duurzaamheidsproducten te installeren zoals zonnepanelen, laadpalen, Warmtepompen en infrarood (vloer)verwarmingen.
Zonnepanelen in Eindhoven
landkaart steden (2)

Eindhoven telt in totaal 235.923 inwoners waarvan er 12.876 huishoudens voorzien zijn van zonnepanelen. Dit komt neer op ongeveer 22%.

Wij van Niyata energy zijn gevestigd in Vianen (Utrecht). Hierdoor liggen wij centraal in Nederland, waardoor wij heel snel kunnen schakelen. Wij als nationale partij, helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en infrarood verwarmingen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering tot oplevering en ontzorgen u volledig. Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in Eindhoven en omstreken.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kWh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Eindhoven.

Zonne-energie met zonnepanelen van Niyata

Niyata Renewable Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbaar partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. We zijn overtuigd dat zonne-energie een grote rol gaat spelen in het verduurzamen van onze energievoorzieningen. Wij van Niyata willen u volledig ontzorgen. Dit doen we door zo veel mogelijk met u mee te denken in duurzame oplossingen. Daarnaast regelen we de realisatie van jouw zonnepanelen van A tot Z, zodat u hier zelf geen zorgen over heeft.

De afgelopen zes jaar heeft Niyata al meer dan 250 mensen opgeleid via de Niyata Academy. Dit wordt gedaan in samenwerking met verschillende gemeentes en instanties in de regio Utrecht voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Doordat wij ons personeel zelf opleiden beschikken wij over meerdere teams en kunnen daardoor snel en flexibel te werk gaan. Naast deze flexibele teams zijn wij altijd opzoek naar nieuwe technologieën en manieren om iedereen van duurzame energie te voorzien.

Voordelen van Niyata

Niyata levert met uiterste precisie en kennis duurzame stroom. Wij willen het u makkelijk maken en dit doen we doormiddel van onze 4 beloftes:

  •  Een scherpe deal
  •  Eerlijk een transparantie
  •  A-kwaliteit systemen
  •  Zorgeloos genieten

Zonnepanelen Eindhoven is zonne-energie voor iedereen

Niyata Energy maakt duurzame zonne-energie, nu en de komende jaren, voor iedereen een logische en een eenvoudig stap om te nemen.

Met gecertificeerde lokale installateurs door heel Nederland en een intern opleidingscentrum geven wij de maatschappij altijd de best mogelijke oplossing. Zo combineren wij bestaande producten zoals zonnepanelen en laadpalen als nieuwe innovatieve producent als infrarood verwarming.

Wij maken de overstap naar duurzaam wonen toegankelijk én laagdrempelig.

Kosten zonnepanelen; beste deal garantie

Je krijgt 100% aandacht voor jouw investering

Één van onze duurzaamheid adviseurs neemt graag contact met jou op. Wil je een offerte vergelijken? Ook dat is geen probleem, je kunt de offerte uploaden en jouw vaste persoonlijke adviseur neemt contact met je op. Wij willen ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt naar aanleiding van je wensen.

Je kiest uit een uitgebreid productassortiment bij Niyata

Heb je verschillende wensen voor de panelen? Wil je de panelen serieel of parallel geschakeld? Wil je andere duurzaamheidsproducten erbij? Wij kijken graag met je mee en maken een offerte op maat.

Je krijgt de actuele leveringsinformatie

Niyata Energy houdt van snel schakelen. Als je bij ons de offerte accepteert word je zo snel mogelijk gebeld door de planning. Hoe sneller jouw zonnepanelen geïnstalleerd zijn, hoe eerder jij begint met besparen op je energiekosten. Allereerst wordt een schouw ingepland, waarna de installatiedatum zo snel mogelijk volgt.

Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Niyata Energy is al meer dan 18 jaar een betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie oplossingen. Door onze kennis en ervaring over zonne-energie en specifieke productkennis van zonnepanelen, leveren wij de best mogelijke kwaliteit voor de juiste prijs.

Je bent gegarandeerd van de beste deal bij Niyata Energy

Dankzij de bovenstaande beloftes sluit je gegarandeerd de beste deal als je kiest voor Niyata Energy.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Niet elke dak is even geschikt voor zonnepanelen. In de meeste gevallen zul je overal wel een mooi aantal zonuren behalen echter wil je wel genoeg rendement uit je investering halen. De ligging van je dak en of dit een plat dak of schuin dak is bepalen voor een groot gedeelte of je dak geschikt is voor zonnepanelen.

Zonnepanelen op een plat dak of schuin dak

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om 'gratis' energie te krijgen. De hoek waaronder zonnepanelen op je dak worden geplaatst kan echter invloed hebben op hoeveel stroom je opwekt. Het beste resultaat krijg van zonnepanelen die geplaatst zijn met een helling van 35 graden. Hierdoor spoelt regenval ook vuil weg en beschadigen de panelen niet door stormachtige weersomstandigheden.

  •  Op een plat dak is er een constructie nodig waarbij de panelen op een frame geplaatst worden. Dit frame zorgt voor een ideale hellingshoek
  •  Op een schuin dak worden zonnepanelen vaak bevestigd met haken

De ligging van een dak

De plaats van je dak heeft direct invloed op hoeveel kWh je zonnepanelen opwekken. Kunnen de zonnepanelen gericht worden naar het zuiden dan ontvang je het meeste zonlicht en wek je het meeste elektriciteit op. Het zuiden wekt gemiddeld gezien dus het meeste elektriciteit tijd op gevold door het westen, oosten en noorden.

Heb je een vergunning nodig voor zonnepanelen?

In het merendeel van de gevallen heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Soms is een vergunning wel nodig, bijvoorbeeld als het niet past in het plaatselijke bestemmingsplan. De gemeente Utrecht kan je hier over informeren.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck! Ontdek binnen 60 seconden of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel jij kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten.

Waarom zonnepanelen plaatsen?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om schone elektriciteit op te wekken. Niet alleen bespaar je op jouw dure energierekening, maar ook de ecologische voetafdruk van je huis wordt met deze eenvoudige investering flink verminderd.

Voordelen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen in Utrecht heeft de afgelopen jaren een enorme stijging doorgemaakt. Er worden jaarlijkse vele gemeentelijke en particulieren initiatieven gelanceerd. Een van de belangrijkste redenen om zonnepanelen te laten installeren is natuurlijk dat je hiermee zelf stroom opwekt en je dure energierekening lager wordt. Maar wist je ook dat de provincie Utrecht meer dan 1500 zonuren per jaar heeft? En doordat de luchtkwaliteit in de stad beter wordt schijn de zon ook nog eens steeds vaker.

Door het zelf opwekken van zonne- energie draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Daarbij wordt de levensduur van zonnepanelen elk jaar beter waardoor jouw zonnepanelen tientallen jaren mee gaan en je dus een grote impact maakt op het milieu.

Energie bespaarcheck

Wij kunnen voor elke woning bekijken hoeveel energie je kunt besparen. Het ene dak kan meer energie opwekken dan het andere dak. Dit ligt bijvoorbeeld aan de ligging van je dak en de hoeveelheid schaduw die je dak opvangt. In alle gevallen krijg je van ons een eerlijke inschatting.

Bij de energie bespaarcheck kijken we naar de ligging van je woning op basis van je postcode, huisnummer en je jaarlijkse energieverbruik. Dan maken we een goede inschatting van wat jij kunt besparen op je energierekening. Je ontvangt een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Als je hiermee akkoord gaat, komt een van onze zonnepanelen specialisten bij je langs om alle belangrijke details in je woning te bekijken. Hij kijkt bijvoorbeeld waar de omvormer geplaatst kan worden en hoe de elektra het beste kan worden aangelegd.

Krijg ik subsidie voor zonnepanelen in Utrecht?

De afgelopen jaren waren er door de overheid vooral landelijke subsidies beschikbaar. Helaas is er momenteel echter geen landelijke subsidie meer op zonnepanelen Utrecht beschikbaar. Wel zijn er verschillende financiële regelingen om de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk te maken.

Er zijn een klein aantal gemeentes in Nederland welke een subsidie voor zonnepanelen aanbieden. Helaas biedt op dit moment de gemeente Utrecht geen subsidie meer voor de aanschaf van zonnepanelen in Utrecht.

Doe nu de gratis dakcheck! Meer weten over jouw situatie?

Doe de gratis dakcheck! Ontdek binnen 60 seconden of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel jij kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten. Wij helpen je graag verder op weg om te bekijken of het investeren in zonnepanelen loont met een positieve terugverdientijd zodat je keuze verstandig is bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!