Skip to content

Zonnepanelen in IJsselstein

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in IJsselstein is een geweldige investering voor het milieu en je portemonnee. Vandaar dat zonnepanelen inmiddels al op meer dan 1,5 miljoen Nederlandse huizen liggen, ook in IJsselstein. Veelal heb je gemiddeld in 6 tot 7 jaar de investering op zonnepanelen al terugverdiend. Met andere woorden, daarna heb je gratis stroom van je eigen dak.
IJsselstein heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan. Hoewel IJsselstein geen lokale subsidies kent voor het plaatsen van zonnepanelen ben je afhankelijk van het BTW voordeel op basis van de 21% teruggave op de aanschafkosten van je pv panelen. Maar IJsselstein geeft wel veel voorlichting over de mogelijkheden van zonnepanelen, bijvoorbeeld via de Gemeente van IJsselstein.
Zonnepanelen in IJsselstein zijn dus een duurzame investering voor de toekomst. Bovenal, daarbij bespaar je al direct vanaf dag één flink op je energierekening. In aanvulling op, naar verwachting wordt de vergoeding die je ontvangt per kWh vanaf 2023 wel lager.
Wil je maximaal profiteren van zonnepanelen in IJsselstein? Wacht dus niet te lang.
Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners IJsselstein
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren IJsselstein
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar IJsselstein

Zonnepanelen IJsselstein

Het mooie IJsselstein heeft haar naam te danken aan de Hollandsche IJssel, gelegen onder Utrecht is de ligging van IJsselstein zeer centraal. Met het mooie natuur en de rijke geschiedenis is IJsselstein een zeer bijzondere stad en koestert men de geschiedenis en natuurgebieden van de stad. IJsselstein is klaar voor de toekomst van duurzame energie. Dit willen wij van Niyata mogelijk maken met zonnepanelen en andere duurzaamheidsproducten in de regio IJsselstein.

zonnepanelen-in-IJsselstein-info
zonnepanelen-in-IJsselstein-landkaart

IJsselstein telt in totaal 33812 inwoners waarvan er 1.194 huishoudens al zijn voorzien van zonnepanelen. Dit komt neer op ruim 3,5%.

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen (provincie Utrecht) en wij als lokale partij helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering tot oplevering en ontzorgen u volledig. Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in IJsselstein en omstreken.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kWh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in IJsselstein.

Zonne-energie met zonnepanelen van Niyata

Niyata Renewable Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbaar partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. We zijn overtuigd dat zonne-energie een grote rol gaat spelen in het verduurzamen van Nederlandse energievoorzieningen. Wij van Niyata willen u volledig ontzorgen en dit doen we door zo veel mogelijk met u mee te denken in duurzame oplossingen. Daarnaast regelen we de realisatie van jouw zonnepanelen van A tot Z, zodat u hier zelf geen zorgen over heeft.

De afgelopen zes jaar heeft Niyata al meer dan 250 mensen opgeleid via de Niyata Academy. Dit wordt gedaan in samenwerking met verschillende gemeentes en instanties in de regio IJsselstein voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Doordat wij ons personeel zelf opleiden beschikken wij over meerdere teams en kunnen daardoor snel en flexibel te werk gaan. Naast deze flexibele teams zijn wij altijd opzoek naar nieuwe technologieën en manieren om iedereen van duurzame energie te voorzien.

Voordelen van Niyata

Niyata levert met uiterste precisie en kennis duurzame stroom. Wij willen het u makkelijk maken en dit doen we doormiddel van onze 4 beloftes:

  •  Een scherpe deal
  •  Eerlijk een transparantie
  •  A-kwaliteit systemen
  •  Zorgeloos genieten

Zonnepanelen IJsselstein is zonne-energie voor iedereen

Niyata Energy maakt van duurzame zonne-energie, nu en in de komende jaren, voor iedereen een logische en een eenvoudig te nemen stap.

Met lokale en gecertificeerde installateurs door heel Nederland en een eigen opleidingscentrum geven wij de maatschappij altijd de best mogelijke oplossing. Zo combineren wij bestaande producten zoals zonnepanelen en laadpalen als nieuwe innovatieve producent als infrarood verwarming.

Wij maken de overstap naar duurzaam wonen toegankelijk én laagdrempelig.

Kosten zonnepanelen; beste deal garantie

Je krijgt 100% aandacht voor jouw investering

Één van onze duurzaamheid adviseurs neemt graag contact met jou op. Wil je een offerte vergelijken? Ook dat is geen probleem, je kunt de offerte uploaden en jouw vaste persoonlijke adviseur neemt contact met je op. Wij willen ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt naar aanleiding van je wensen.

Je kiest uit een uitgebreid productassortiment bij Niyata

Heb je bepaalde wensen voor de panelen? Wil je bijvoorbeeld de panelen serieel of parallel geschakeld? Of wil je andere duurzaamheidsproducten erbij? Wij kijken met je mee en maken een offerte op maat.

Je krijgt de actuele leveringsinformatie

Niyata Energy houdt van snel schakelen. Als je bij ons de offerte accepteert word je daarom zo snel mogelijk gebeld door de planning. Want hoe sneller jouw zonnepanelen geïnstalleerd zijn, hoe eerder jij kunt beginnen met besparen. Allereerst wordt een schouw ingepland, waarna de installatiedatum snel volgt.

Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Niyata Energy is al meer dan 18 jaar een betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie oplossingen. Door onze kennis en ervaring over zonne-energie en specifieke productkennis van zonnepanelen, leveren wij topkwaliteit voor de juiste prijs.

Je bent gegarandeerd van de beste deal bij Niyata Energy

Dankzij de bovenstaande beloftes sluit je gegarandeerd de beste deal als je kiest voor Niyata Energy.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Helaas is niet elke dak even geschikt voor zonnepanelen. In het merendeel van de gevallen zul je overal wel een mooi aantal zonuren behalen echter wil je wel genoeg rendement uit je investering halen. Of je dak geschikt is voor zonnepanelen ligt vooral aan de ligging van je dak en of dit een plat dak of schuin dak is.

Zonnepanelen op een plat dak of schuin dak

Zonnepanelen zijn een fantastische manier om 'gratis' energie te verkrijgen. Echter kan de hoek waaronder zonnepanelen op je dak geplaatst worden invloed hebben op hoeveel stroom je opwekt. Het beste resultaat krijg je namelijk van zonnepanelen die geplaatst zijn met een helling van 35 graden. Door deze 35 graden helling spoelt regenval vuil gemakkelijk weg en beschadigen de panelen niet als er stormachtige weersomstandigheden zijn.

  •  Op een plat dak is er een constructie nodig waarbij de panelen op een frame geplaatst worden. Dit frame zorgt voor een ideale hellingshoek
  •  Op een schuin dak worden zonnepanelen vaak bevestigd met haken

De ligging van een dak

De ligging van je dak heeft invloed op hoeveel kWh je zonnepanelen opwekken. Indien de zonnepanelen gericht kunnen worden naar het zuiden, dan ontvang je het meeste zonlicht en wek je het meeste elektriciteit op. Zonnepanelen gericht op het zuiden wekken gemiddeld gezien dus het meeste elektriciteit op gevold door het westen, oosten en noorden.

Heb je een vergunning nodig voor zonnepanelen?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Soms is een vergunning wel nodig als de panelen bijvoorbeeld niet passen in het plaatselijke bestemmingsplan. De gemeente IJsselstein kan je hierover informeren.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck! Ontdek binnen 60 seconden of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel jij kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten.

Waarom zonnepanelen plaatsen?

Zonnepanelen zijn dus een geweldige manier om schone elektriciteit op te wekken. Niet alleen bespaar je op dure energiekosten, maar ook de ecologische voetafdruk van je huis wordt met deze gemakkelijke investering drastisch verkleind.

Voordelen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen in IJsselstein heeft de afgelopen jaren een enorme stijging doorgemaakt. Er worden jaarlijkse vele gemeentelijke en particulieren initiatieven gelanceerd. En een van de belangrijkste redenen om zonnepanelen te laten installeren is natuurlijk dat je hiermee zelf stroom opwekt en je dure energierekening lager wordt. Maar wist je ook dat de regio IJsselstein meer dan 1500 zonuren per jaar heeft? En doordat de luchtkwaliteit in de provincie Utrecht steeds beter wordt schijn de zon ook nog eens vaker op je dak.

Door het zelf opwekken van zonne-energie draag je daarbij ook nog eens bij aan een beter milieu. Ook wordt de levensduur van zonnepanelen elk jaar beter waardoor jouw zonnepanelen tientallen jaren mee gaan en je dus een grote impact maakt op het milieu.

Energie bespaarcheck

Voor elke woning kunnen we berekenen hoeveel energie je kunt besparen. Het ene dak kan namelijk meer energie opwekken dan het andere dak. Dit ligt bijvoorbeeld aan de ligging van je dak en de hoeveelheid schaduw die je dak heeft. In alle gevallen krijg je van ons een eerlijke en realistische inschatting.

Bij de energie bespaarcheck kijken we ook naar de ligging van je woning op basis van je postcode, huisnummer en je jaarlijkse energieverbruik. Daarna maken we een realistische inschatting van wat je kunt besparen op jouw energierekening. Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Als je hiermee akkoord gaat, komt een van onze zonnepanelen specialisten bij je langs om alle belangrijke details in je woning te bekijken. Hij kijkt bijvoorbeeld waar de omvormer geplaatst kan worden en hoe de elektra het beste kan worden aangelegd.

Krijg ik subsidie voor zonnepanelen in IJsselstein?

Voor elke woning kunnen we berekenen hoeveel energie je kunt besparen. Het ene dak kan namelijk meer energie opwekken dan het andere dak. Dit ligt bijvoorbeeld aan de ligging van je dak en de hoeveelheid schaduw die je dak heeft. In alle gevallen krijg je van ons een eerlijke en realistische inschatting.

Bij de energie bespaarcheck kijken we ook naar de ligging van je woning op basis van je postcode, huisnummer en je jaarlijkse energieverbruik. Daarna maken we een realistische inschatting van wat je kunt besparen op jouw energierekening. Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Als je hiermee akkoord gaat, komt een van onze zonnepanelen specialisten bij je langs om alle belangrijke details in je woning te bekijken. Hij kijkt bijvoorbeeld waar de omvormer geplaatst kan worden en hoe de elektra het beste kan worden aangelegd.

Doe nu de gratis dakcheck! Meer weten over jouw situatie?

Doe de gratis dakcheck! Ontdek binnen 60 seconden of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel jij kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten. Wij helpen je graag verder op weg om te bekijken of het investeren in zonnepanelen loont met een positieve terugverdientijd zodat je keuze verstandig is bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!