Skip to content

Zonnepanelen

1-zonnepanelen-informatie-module

Niyata Zonnepanelen

Een slim duurzaam huishouden, daar geloven wij van Niyata in. Met onze zonnepanelen wekt u uw eigen zonne-energie op. Wij hebben verschillende soorten zonnepanelen en bieden u door middel van een adviesgesprek de juiste zonnepanelen afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Onze zonnepanelen die zijn vaak afkomstig uit Europese landen, voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. Onze panelen leveren een hoge opbrengst in verschillende weersomstandigheden en gedurende het jaar. De terugverdientijd is interessant en maakt investeren in zonne-energie rendabel.

1-zonnepanelen-informatie-module
2-tier-1-panelen-zonnepanelen-informatie-module-3

Tier 1 Panelen

Tier 1-zonnepanelen gebruiken de beste kwaliteit silicium om zonnecellen te produceren. Hoe hoger het siliciumgehalte, hoe beter het zonnepaneel zal presteren. Bovendien beheersen Tier 1-fabrikanten het fabricageproces met behulp van geavanceerde technologische processen, waardoor menselijke fouten in het fabricageproces worden geminimaliseerd of geëlimineerd. Ze investeren ook veel in onderzoek en ontwikkeling om aan de top te blijven. Deze fabrikanten zijn verticaal geïntegreerd, dat wil zeggen dat ze de neiging hebben om alle belangrijke componenten die in een zonnepaneel worden gebruikt, zelf te vervaardigen. Ze hebben doorgaans een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 1 miljoen kilowatt en leveren al meer dan 20 jaar zonnepanelen.

Tier 1-fabrikanten gebruiken materialen van de beste kwaliteit om een ​​zonnepaneel te produceren, vandaar dat de zonnepanelen veel duurder zijn. De zonnepanelen van een Tier 1-fabrikant kunnen wel 30% duurder zijn dan andere. Echter bieden tier 1-fabrikanten over het algemeen 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie op de zonnepanelen. Ze hebben binnen de branche een hoog aangeschreven reputatie op het gebied van kwaliteit en service en zijn of beursgenoteerd of hebben een sterke en stabiele balans. 

Woning Bedrijfspand

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

4-zonnepanelen-informatie-module

Overige Zonnepanelen

Natuurlijk bieden wij bij Niyata veel meer soorten zonnepanelen aan. De duurzame energiemarkt is telkens aan het veranderen met nieuwe innovaties en hierbij veranderen wij met de markt mee. Zo kunnen wij altijd de meeste geschikte zonnepanelen aanbieden voor uw huishouden. We houden rekening met prestaties, design, certificaten en garanties. Inmiddels hebben wij wel meer dan 150.000 woningen voorzien van duurzaam energie. Deze woningen hebben panelen met het hoogste rendement van de tijd van aanschaf, premium design, de juiste certificaten en garanties die na 10 jaar nog steeds geldig zijn. Wij van Niyata willen huishoudens in Nederland helpen met het volledig overgaan naar duurzaam energie. Om deze reden zijn onze adviseurs altijd transparant en eerlijk waardoor ze de klanten het beste advies geven. Bent u verder nog benieuwd naar wat de verdere mogelijkheden zijn voor u vul dan via hier snel de dakcheck in.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

3-zonnepanelen-informatie-module 2

Solar Edge

SolarEdge is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers die werken met optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer die ervoor zorgt dat het maximaal mogelijke rendement uit elk afzonderlijk paneel wordt gehaald.

NIYATA Energy is hét bedrijf in Nederland die als autorized servicepartner (ASP) bevoegd is om serviceklussen uit te mogen voeren waardoor uw optimizers de garantie behouden.

3-zonnepanelen-informatie-module 2
klantenvertellen-module-niyata-2
klantenvertellen-module-niyata-pointing-down-2

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!