Skip to content

Zonnepanelen in Nijmegen

Woning Bedrijfspand

Ook besparen met zonnepanelen?

  • Vast bedrag per maand
  • Bespaar je energiekosten
  • Advies, installatie en service

In 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen in Eindhoven
Aantal inwoners Nijmegen
Ontwerp zonder titel (27)
Zonnepanelen eigenaren Nijmegen
%
Zonnepanelen in Hagestein
Zonuren per jaar Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Nimwèège is de oudste stad van Nederland. Al meer dan 2000 jaar wordt de stad bewoond door de Bataven, latijnen (onder de naam Noviomagus), de Franken (onder de naam Nimègue), de Noormannen (onder de naam Numaga) en de Nederlanders (onder de naam Nijmegen). Sinds de komst van de Kwartierlijke Academie ( de huidige Radboud Universiteit) in 1655, is de stad gegroeid tot een studentenstad waardoor de stad veel jonge gezinnen kent.
Nijmegen kent van oudsher een rijk en bloeiende cultuur. Met veel festival plaatsen (zoal het Doornroosje, de lettertafel en LUX), Culturele en historische plaatsen (zoals de comanderie van Sint Jan, stevenskerk, Belvedère en Barbarossa-ruïne) en prachtige landschappen en parken (zoals de hunnerpark, Hortus en de Heerlijke Beek.
Zonnepanelenproject nijmegen (3)
landkaart steden (1)
Nijmegen telt in totaal 177.359 inwoners. Er zijn al 31.332 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Nijmegen. Dit komt neer op ruim 38%!

Wij van Niyata zijn gevestigd in Vianen en wij als nationale partij helpen u graag met een eerlijk advies betreft zonnepanelen en andere duurzaamheidsinvesteringen. Wij helpen u van begin tot eind van de investering en ontzorgen u volledig!  Zonnepanelen moeten rendabel zijn en daar zorgt Niyata voor in heel Nederland.

Door de dakcheck te doen kunt u zien hoeveel panelen u nodig heeft voor het kWh jaarverbruik. Na de dakcheck neemt één van onze groene energie- & energiebesparing adviseurs contact met u op en wordt er een voorstel op maat gemaakt voor u op uw huis in Nijmegen.

Doe nu de gratis dakcheck!

NIYATA Energy

Duurzaamheidsadviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bij Niyata houden wij ons niet alleen bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Het is ook mogelijk om compleet maatwerk te laten verrichten door ons.

Wij stellen samen met u een plan op om aan al uw wensen te voldoen. In het advies staan de kosten en de tijd die het nodig heeft om zichzelf terug te verdienen.

klantenvertellen-module-niyata

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bij Niyata vinden wij naast het ontzorgen de service en garanties erg belangrijk. Dit zorgt voor loyale maar vooral erg tevreden klanten!