Vianen –  Vanwege een toenemende vraag naar de diensten en werkzaamheden opent NIYATA Renewable Energy een vestiging in Rotterdam.

NIYATA zal per 1 september 2018 ook in deze regio installatiewerkzaamheden uitvoeren en personen opleiden tot volwaardig technisch (duurzaam) installateur. Deze aanpak past binnen de strategie van NIYATA om haar klanten regionaal te bedienen vanuit kwalitatief hoogwaardig ingerichte vestiging en werkplaats.

”De groei van NIYATA heeft ertoe geleid dat we op zoek zijn gegaan naar mogelijkheden tot uitbreiding. Rotterdam is een van de voorlopers op het gebied van techniek en de regio kenmerkt zich door een grote vraag naar technici. De nieuwe vestiging in Rotterdam biedt daarom kansen voor ons als technisch (duurzame) opleider, en daarmee ook voor de technische sector. Met de opening van de nieuwe NIYATA-locatie voorzien wij in de vraag naar praktijkgerichte, technische opleidingen en goed opgeleid technisch personeel in deze regio..” -aldus Algemeen Directeur Dursun Kilic.

NIYATA zal in Rotterdam nauw samenwerken met het middelbaar beroepsonderwijs en diverse gemeentelijke instanties.